Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

19.10.2018

BEFORE THE DARKNESS - JOHANNA PUHAKKA–––––––––––––––––––––
LONGCHAMP Vest / LONGCHAMP Dress / UNISA Shoes
–––––––––––––––––––––


–––––––––––––––––––––
BOSS Dress / LOVIA Clutche / EFVA ATTLING Rings / UNISA Shoes
–––––––––––––––––––––
PHOTOGRAPHY: Jere Viinikainen

Tämä editorial-sarja kuuluu niihin harvoihin muotikuvauksiin, jotka ovat ennen toteutusta päässeet useamman kuukauden ajan muhimaan ja kehittymään mielessäni. Pääsin ensimmäisen kerran tutustumaan osaan näiden kuvien vaatteista viime keväänä ja siitä lähdin mulla on enemmän tai vähemmän ollut mielessä ajatus siitä, että haluan rakentaa niiden ympärille muotikuvaukset syksyn väriloiston aikaan. Kun lämpötila alkoi kesän jäljiltä laskeutua ja puiden lehdistön väri vaihtua, oli aika aloittaa kuvausidean siirtäminen ajatuksen tasolta käytäntöön ja näin ollen lähteä etsimään hommalle sopivaa mallia. Pienen pohdiskelun jälkeen päädyin laittamaan Johannalle viestiä ja pian mä olinkin jo rakentamassa toimistoilla sopivia asukokonaisuuksia ja suunnittelemassa kuvauksiin toimivaa meikkiä. 

Kuvauspäivänä kaikki meni aikalailla just niinkuin pitikin ja viileästä ilmasta huolimatta me saatiin kuin saatinkin kasaan muotisarja, johon olla tyytyväinen. Tämä olkoon yksi niistä tilanteista, joihin sopii kertoa pitkän odotuksen palkitseneen...Mitä mieltä te olette tämän kertaisesta kuvasarjasta?
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti