Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

9.10.2018

#AUTUMNVIBES - MUOTIBLOGIEN KOOMINEN SYYSINTOILU

                                                                     
WEARING
JACKET - Junkyard XX-XY*
SHOES - Selected
(*saatu)
                                                                    


Syyspukeutuminen - yksi parhaista asioista tässä vuodenajassa.

Jodelin puolella on päässyt jo useamman viikon ajan lueskelemaan ironisesti rustailtua ajatuksia bloggaajien ja somettajien syksy-hypetyksestä.  #autumnvibes valtaa jälleen sosiaalista mediaa ja joka toinen sisällöntuottaja jakaa kanavissaan kliseistä hehkutusta, siitä miten ihanalta uusi vaaleanpunainen ja pörröinen villaneulu tuntuu päällä ja miten tuoskukynttilöiden huumaava tuoksu valtaa kodin pimenevinä iltoina.

Myönnän - huvittavaahan tämän on, kun ottaa huomioon sen, että samaa levyä on päästy kuuntelemaan jo vuosien ajan. Aina tuntuu, kuin ammattilaisten välillä kilpailtaisiin siitä, kuka on näiden kliseiden suhteen ensimmäisenä liikenteessä ja kuka onnistuu tuomaan näihin aiheisiin sitä uutta ja mielenkiintoista extraa. Tämän huvittavuuden lisäksi mun on myönnettävä myös se, että mä osaltani nautin tästä syksy-intoilusta. Onhan se nyt ihanaa kun pääsee kesän jäljiltä vaihtamaan sen muutaman t-paidan välillä valitsemisen neuleisiin ja ulkovaatteisiin ja näin ollen hyödyntämään pukeutumisen suhteen luovuuttaan jälleen uudella tasolla. Voisin melkein myöntää, että sitä meinaa oikeasti tulla ikävä joitakin neuleita ja takkeja, jotka soveltuvat vain ja ainoastaan näille ilmoille, haha. 

Onko mitään parempaa kuin heittää aamulla kaulahuivi kaulaan, pitkä ja lämmin villakangastakki niskaan ja lähteä kengät kopisten kirpsakkaan syyssäähän ottamaan selvää päivän haasteista? -On varmasti, mutta siitä huolimatta tää on asia, josta tällä hetkellä nautin lähes päivittäin...SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti