Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

14.12.2018

DAY BEFORE LEAVING FINLAND

PHOTOS: Rafael Lindroos
                                                                     
WEARING
JACKET - Junkyard XX-XY
SHIRT - Junkyard XX-XY
PANTS - Karhu
SHOES - Adidas
                                                                    

Toissapäivänä starttasi vihdoin ja viimein meikäläisen joululoma. Kulunut syksy on ollut – taas vaihteeksi – yksi kiireisimmistä niin koulun, kuin töidenkin osalta. Kuten joskus aiemminkin olen kirjoitellut niin alkusyksy meni elämää priorisoiden ja kesän jäljiltä uuteen elämänrytmiin opetellen. Loppusyksy puolestaan suurien projektien parissa.

Nyt se on kuitenkin kaikki takana päin ja on aika ottaa muutaman viikon irtiotto niin Lahdesta ja siellä sijaitsevasta koulustani, kuin suurimmasta osasta työasioitani. Tietysti tähänkin lomaan tulee mahtumaan tietokoneen näpyttelyä, sähköpostien kirjoittelua ja muuta pientä, mutta ainakin sitä pääsee hetkeksi sivuuttamaan kaiken työstressin ja muun, kun tietää seuraavien tärkeiden päätösten ja tekemisten asettuvan vasta ensi vuoden puolelle.

Tätä loman alkua on tänä vuonna vauhdittamassa myös huomenna alkava matka, josta olen ollut innoissani jo hyvän tovin. Olen lähdössä vajaaksi viikoksi Berliiniin ja vaikka kyseinen kaupunki onkin mulle jo ennestään tuttu, niin siitä huolimatta fiilis on vuodenajan takia sama, kuin olisi lähdössä jonnekin uuteen ja tuntemattomaan kohteeseen. Talvisaikaan matkailu on mulle muutenkin melko vieras käsite, joten innolla odotan, mitä tällä kaudella on mulle turistina annettavaa – jos ei ihanan hotellin lisäksi muuta, niin tapoihini liittyen ainakin magee ja urbaani kuvasarja, haha...SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti