Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

31.12.2018

ERILAINEN UUSI VUOSIVuoden viimeinen päivä – tässä kuuluisi varmaan ihmetellä sitä, mihin ihmeeseen 365 päivää on jälleen kerran huvennut.

Tällä kertaa mä en ole täällä kirjoittamassa mun saavutuksista, uusimmista kuvauksista tai muista elämää suuremmistä asioista. Tällä kertaa mä halusin ihan vain istahtaa alas ja kertoa mun elämästä ja tästä päivästä.

Mulla on ollut ihan rentouttava loppuvuosi. Kun kouluhommat oli saatu joulukuun ensimmäisten viikkojen jälkeen pakettiin, oli mun aika suunnata lomille. Tällä kertaa tämä tarkoitti oikeaa lomailua, sillä jätin tietoisesti työt ja sosiaalisen median päivittelyn minimiin ja pyrin ottamaan pitkästä aikaa kunnolla aikaa itselleni. Olen toistaiseksi viettänyt lomastani vajaa viikon Berliinissä, joulun perheeni kanssa mökillä ja nyt muutaman päivän rennosti omassa kotonani. Netflixiä, läheisiä ja aivot narikkaan -olemista, sitä kaikkea on ollut mun joululoma.

Tänään puolestaan olen laittanut asuntoani kuntoon, sillä parin tunnin sisällä olisi määrä saapua muutama ystäväni tänne viettämään päivää ja juhlistamaan samalla vuoden vaihdetta. Pian alkava uuden vuoden vietto on aiemmista vuosista poikkeava, sillä vietän sen ensimmäistä kertaa ikinä Helsingissä! Ruokalistalta löytyy päiväksi itsetehtyä jäätelö ja hampurilaisia ja illaksi puolestaan on varattu perunasalaattia ja nakkeja. Tämän lisäksi olisi tarkoitus avata Spotify ja ehkä pullo viiniä, sekä nauttia täysin siemauksin hyvästä seurasta. Illan edetessä tarkoituksemme olisi lähteä vielä keskustaan vastaanottamaan ilotulitusten saattelemana uusi vuosi. En susta tiedä, mutta mun korvaan kuulostaa aika hyvältä...


Ihanaa uutta vuotta sulle, nähdään taas ensi vuonna!
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti