Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

27.12.2018

OUTFITS OF 2018


Vuosi alkaa jälleen olemaan siinä pisteessä, että on aika pysähtyä, katsoa taakse ja ottaa hetki kaikelle sille, mitä kuluneeseen vuoteen on mahtunut. Myönnän itse pitävänä monesti katseeni suunnattuna niin pitkälle tulevaan, että jo olemassa olevat tekemiset ja saavutukset jäävät helposti pimentoon – tämän takia pidänkin tätä takaisin katsomista suuressa arvossa. Onneksi vuoden loppu on kuitenkin hyvä hetki kaikelle tälle ja tänään onkin aika lähteä miettimään kulunutta vuotta pukeutumisen osalta.

Edellisiin vuosiin verraten kulunut vuosi on ollut pukeutumisen suhteen melko systemaattinen. Tietyt vaatekappaleet ovat löytäneet paikkansa kerta toisensa jälkeen asuistani, kun taas toiset ovat osoittautuneet kerran käytön jälkeen hudiksi (onneksi näitä ei kauheasti ole) ja ovat näin ollen päätyneet kirpputorin kautta ilahduttamaan toisia.

Vuosi 2018 oli selvästi farkun, vakosametin, villakangas takkien ja toinen toistaan erikoisempien kuvauspaikkojen vuosi. Kaikista asuista pidän edelleen, mutta omat suosikit ovat kuitenkin 4, 6, 9 ja 17.

Mikä on sun suosikki?


–––––––––––––––––––––––––––––

Kuvaa klikkaamalla alkuperäiseen postaukseenSHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti