Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

1.12.2018

TÄMÄN AIKAKAUDEN LOPPU


Ette arvaakaan, miten mua on jännittänyt tämän asian kertominen ja samalla se, miten ajatuksissani olevat suunnitelmat käyvät tämän myötä toteen.

Olen jo pidempään miettinyt tekemisiäni täällä sosiaalisessa mediassa ja pohtinut sitä, miten saisin kehitettyä itseäni sisällöntuottajana ja erityisesti videoiden tekijänä. Youtube ja videot ovat olleet osa elämääni jo yli kolmen vuoden ajan ja tänä aikana onkin tullut kokeiltua vaikka ja mitä. Voin käsi sydämellä sanoa nauttineeni näistä vuosista ja siitä, mitä videoiden teko on mulle antanut. Tästä huolimatta on kuitenkin aika kääntää uusi sivu elämästä ja tehdä loppu kanavalle, jolle ensimmäinen videoni on ilmestynyt 18.05.2015.

Tämä kanavan lopettaminen ei kuitenkaan tarkoita videoiden teon lopettamista. Päinvastoin, nyt on aika laittaa homman suhteen uusi vaihe päälle ja alkaa tekemään asioita astetta määrätietoisemmin ja ammattimaisemmin. Ei enää maistelu- ja testivideoita, tai turhaa jaaritellua – jatkossa mun videot tulevat käsittelemään entistä enemmän mua, mun arkea ja mun työtä valokuvaajana...
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti