Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

4.12.2018

MULTA TULEE NÄYTTELY

                                                                     
WEARING
JACKET - Junkyard XX-XY
TURTLENECK - Selected Homme
JEANS - Junkyard XX-Xy
SHOES - Selected Homme
                                                                    

Kuluneen syksyn aikana ilmestyneiden postausten lukumäärää katsellessa ei voi välttyä siltä tiedolta, että mulla on takana harvinaisen kiireellinen ajanjakso. Olen aina kokenut löytäväni kiireistäni huolimatta jostain aikaa ja energiaa sosiaalisen median päivittelylle, mutta tänä syksynä tilanne on ollut toinen. Päivät ovat menneet pitkälti töiden ja opintojen parissa, eikä sitä vähäistä vapaa-aikaa, joka näiden lomaan on jäänyt, ole halunnut – tai edes jaksanut – käyttää julkisen elämän päivittämiseen.

Kiireille on kuitenkin ollut syynsä. Multa – tai ehkä paremminkin meidän luokalta – tulee näyttely! 

Olemme tämän syksyn puurtaneet isompien projektien parissa ja valmistelleet tuotoksia huomenna starttaavaa näyttelyä varten. Hommaa on riittänyt enemmän kuin tarpeeksi ja näytelytöiden parissa on vierähtänyt iso osa siitä ajasta, joka ei ole ollut varattuna muille käynnissä oleville kursseille. Nyt on kuitenkin kaikki valmista – sain työni valmiiksi lähes viikko sitten ja siitä eteenpäin olemme valmistelleet tilaamme näyttelyyn soveltuvaksi. Vaikken halua edes laskea, kuinka paljon tähän hommaan on palanut aikaa meidän luokkalaisilta, niin vitsit mä olen fiiliksissäni tästä kaikesta. Upeita teoksia, upea näyttelytila ja älyttömän upea näyttely!


Näyttely on avoinna 6.12.-15.12. klo: 12.00-19.00
Mariankatu 23, 00170 Helsinki
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti