Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

18.1.2019

UUSI PORTFOLIOEdellisessä postauksessani kerroin 10 asiaa, jotka haluan saavuttaa tänä vuonna. Kyseisten kohtien julkinen jakaminen nostatti mulla inspiraation huippuunsa ja näin ollen päätin heti napata itseäni niskasta kiinni ja uppoutua haluamieni asioiden kimppuun.

Ensimmäisenä listaltani löytyi portfolion julkaiseminen. Tämä on yksi asia, johon olen halunnut paneutua jo pidemmän aikaa, mutta johon minulla ei syystä tai toisesta ole ollut mahdollisuutta tai jaksamista. Tällä kertaa en kuitenkaan antanut tekosyiden tulla väliin uuden sivustoni suhteen ja hyvä niin, sillä mun on ilo ja kunnia ilmoittaa - näin kymmenien kuluneiden työtuntien jälkeen - että mun uusi portfolio on nyt avannut ovensa!

Uusi sivustoni kokoaa alleen kaiken muodista tapahtumiin ja edustaa siinä samalla ulkoasullisesti kaikkea sitä, mitä portfolioltani olen halunnut. Olen itse suunnitellut ja toteuttanut koko sivuston omien mieltymysten ja ulkopuolelta tulleiden kommenttien pohjalta ja pakko sanoa, etten voisi olla tyytyväisempi lopputulokseen - toimii sekä tietokoneella, että puhelimella, on yksinkertainen, näyttää multa ja on 110% sellainen, kuin sen haluankin!


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti