Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

4.3.2019

ASIAT, JOISTA OLEN TÄLLÄ HETKELLÄ KIITOLLINEN


Viikkoni ei ole missään määrin startannut hohdokkaasti kukkakeidoilla hypellen, saati edes rauhallista aamupäivää viettäen. Se on alkanut kireästi ja kiukkuisesti väärällä jalalla nousten ja päänsärystä ja hartiajumista nauttien.

Kireästä viikon aloituksesta johtuen päätin käyttää aamuisen koulumatkani pyöritellen päässäni niitä asioita, jotka tekevät mut just nyt onnelliseksi ja joista koen näin ollen olevani tavalla tai toisella kiitollinen. Vaikkei tällä ajatustyöllä pahemmin ollutkaan vaikutusta jumiutuneisiin hartioihini, tai päänsärkyyn, niin ainakin sitä sai hiukan positiivisuutta päivään. Tästä johtuen haluankin nyt jakaa nämä kohdat myös teille ja ehkä samalla nostattaa myös teidän mielialaanne entisestään.


Tällä hetkellä olen onnellinen:


Harjoittelupaikasta

Reilu viikko sitten rustailin harjoittelupaikasta, jonka olin perunut ja jonka myötä kevääni ammotti  kalenterin osalta tyhjyyttään. Tähän on nyt tullut muutos ja olen löytänyt itselleni aivan älyttömän ihanan paikan, jossa tulen suorittamaan työharjoitteluni tämän kevään ja alkukesän aikana. Tästä voisin kertoa jossain vaiheessa vielä tarkemmin ja laajemmin :)


Mun ystävistä

Vuosi sitten tapahtunut muuttoni Helsinkiin on vähentänyt huomattavasti käyntejäni Hyvinkäällä ja näin ollen lapsuudenystävieni luona. Koska junassa tulee viikoittain istuttua jo koulun takia tunti jos toinenkin, ei sitä vain meinaa jaksaa vielä sen lisäksi suunnitella – saati toteuttaa – reissuja kotiseudulle. Viime viikonloppuna kuitenkin keräsin pitkästä kamani kasaan ja otin viikonlopun ajaksi suunnakseni Hyvinkään ja ystävieni seuran. Mitään erikoista ei tähän reissuun mahtunut, mutta siitä huolimatta voin pitää käyntiäni erittäin onnistuneena.


Keväästä

Tätä olenkin jo Instagramin puolella ehtinyt hehkuttaa kerran jos toisenkin. Lisääntyvä valo, upeat auringonlaskut ja jossain määrin edes inhimilliset kelit ovat vain asoita, joista koen nauttivani erittäin paljon. Tuntuu kuin inspiraatio ja into omia tekemisiään kohtaan olisi moninkertaistunut tämän kevään myötä ja se jos mikä tuntuu pimeän kaamoksen jälkeen ihanalta! 


Työkeikoista

Aihealue, jota yrittäjänä stressaan ehkä eniten elämässäni. Säännölliset tulot ja keikat eivät missään määrin ole ainakaan mun kohdalla osa arkea ja senpä takia näitä asioita tulee aika ajoin mietittyäkin. Talveni oli töiden osalta melko hiljainen, sillä jouduin keskittymään normaalia enemmän kouluuni, mutta onneksi nyt tilanteeseen on tullut pientä muutosta ja olen onnistunut täyttämään kalenteriani toinen toistaan mielenkiintoisemmilla työkeikoilla. Sen lisäksi, että olen fiiliksissäni siitä, että pääsen tämän myötä kehittämään taas itseäni alalla eteenpäin, olen tietysti myös iloinen siitä, että saan taas muutamaksi kuukaudeksi taattua talouttani.SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti