Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

14.3.2019

TÖIHIN ELLEEN!


                                                                     
WEARING
SHIRT - Weekday*
PANTS - Weekday*
SHOES - Selected Homme
(*saatu)
                                                                     

Blogiani pidempään lukeneet tietävätkin, että muoti ja erityisesti muotikuvaus ovat olleet intohimoni jo useamman vuoden ajan – oikeastaan siitä lähtien, kun seitsemäntoista vuotiaana ostin ensimmäisen kamerani. Olen aina ollut kiinnostunut pukeutumisesta, ihmisten ulkonäöstä ja Veitolaa lainaten siitä, miksi ihmiset ovat juuri sellaisia kuin ovat. Sitä on vaikea selittää, mutta joku tässä hommassa vain puskee eteenpäin ja antaa intoa kehittyä ja ylittää itseään.

Viitisen vuotta sitten aloitin homman kuvaamalla itseäni etälaukaisimen avulla ja pikku hiljaa aloin siirtyä siitä muiden kuvaamiseen. Tekemiseni alkoivat melko nopeasti saada tuulta purjeisiinsa, aloin saamaan toimeksiantoja, entistä suurempia asiakkaita ja tämän kaiken ohella mulla alkoi myös mun portfolio muovautumaan. Olin älyttömän fiiliksissäni siitä, että olin löytänyt asian, jota rakastin.

Rakkauteni lajiin on onnistunut viemään mua tässä vuosien aikana ties minkälaisiin paikkoihin ja niistä tärkeimpänä, ehkä nykyinen kouluni, josta olen oppinut näiden muutaman vuoden aikana ihan järjettömästi ja jonka myötä olenkin nyt urani suhteen tässä tilanteessa, missä nyt olen – oman alani ammattilainen ja pian aloittamassa harjoittelua Ellessä.

Elle on aina toiminut mun unelmien työpaikkanani. Se on symboloinut mulle muotia, kansainvälisyyttä ja laatua. Jostain syystä olen aina kokenut sen paikkana, jossa haluaisin päästä työskentelemään. Tästä unelmasta johtuen päädyin laittamaan keväällä lehteen sähköpostia ja kyselemään harjoittelupaikasta. Pian tämän jälkeen mut pyydettiin haastateltavaksi ja toivotettiin oikeastaan siinä samalla tervetulleeksi taloon. Tänään oli virallisen sopimuksen allekirjoituksen aika ja muutaman viikon päästä mä voinkin sitten virallisesti sanoa työskenteleväni Ellessä! En malta odottaa sitä, mitä kaikkea tällä harjoittelulla on mulle annettavaa...


PS: Uskokaa tai älkää, niin tää päälläni komeileva paita on tehty 100% kierrätetystä materiaalista! Tavoitteeni tälle vuodelle on ollut askeleen ottaminen kohti kestävämpää kuluttamista ja tietyllä tapaa pidän tätä vaatekappaletta osana tätä päätöstä – tyylillisesti ajaton ja vaatekaappiini sopiva, sekä siinä ohessa materiaalivalinnoiltaan nappisuoritus.

SHARE:

2 kommenttia

  1. Vau Jere! Super paljon onnea harjottelupaikasta 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos älyttömästi Janina! En malta oottaa, et toi homma alkaa, haha!

      Poista