Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

25.4.2019

ASUNNON ESITTELY - VALOKUVAAJAN YKSIÖAsunnon esittely – miltä näyttää valokuvaajan pieni yksiö Helsingissä?

Muutin Helsinkiin reilu vuosi sitten ja näiden täällä vietettyjen kuukausien aikana asuntoni on pikku hiljaa muovautunut siihen pisteeseen, missä se on nyt. Muuton jälkeen on tullut tehtyä joitakin pieni – ja totta puhuen myös ei niin pieniä – hankintoja, joista suurin osa tullut löydettyä edullisesti nettikirppisten kautta, tai muuten vain todella edullisesti. Viimeisimpänä hankintana ovat toimineet mm. keittiön pöytä, sekä kukkapöydän virkaa ajava penkki, jotka on käyty hakemassa julkisen liikenteen voimin eri puolilta pääkaupunkiseutua.

Näiden hankintojen jälkeen kotini on vihdoin ja viimein tuntunut asettuneen tilaan, jossa voin sanoa aidosti viihtyväni täällä. Pienestä neliömäärästä huolimatta kaikki tarvitsemani ovat löytäneet paikkansa täältä ja tämän fiiliksen myötä koen nyt oikeaksi hetkeksi ottaa teidät perusteelliselle kierrokselle kotiini. Tervetuloa siis mulle ja mun pieneen yksiööni!

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti