Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

22.4.2019

ELLE x JVG - TYÖHARJOITTELU


Työharjoittelu ELLEllä on vihdoin ja viimein alkanut ja itseasiassa ensimmäiset viikot siitä ovatkin jo takana päin.

Ensimmäinen päiväni harjoittelussa oli ehkä vuoden jännittävin (en kestä, että jännitän aina tämmösiä asioita, haha), mutta samalla myös aivan ihana. Mut otettiin todella hyvin taloon vastaan: sain heti avaimet, kunnollisen työpisteen, esittelykierroksen talon läpi, sekä monen monta uutta kasvoa käteltäväksi. Perusasioiden jälkeen pääsimme käymään läpi tulevia työtehtäviäni, sekä suunnittelemaan sitä, minkä asioiden ympärille voisin harjoitteluani alkaa painottamaan.

Kaiken kaikkiaa koko homma kuulosti todella hyvältä ja tuntui, että pääsin erittäin nopeasti osaksi ELLEn koneistoa. Näiden parin viikon aikana olen mm. käynyt erilaisissa tapahtumissa kuvaamassa materiaalia ELLEn Insta Storyyn, ollut mukana suunnittelemassa digipuolen sisältöä, toteuttanut pieniä kuvauksia, sekä ehkä tärkeimpänä ottanut haltuun ELLEn Youtubea.

Työharjoittelun aikana päätehtäväni pyörivät pitkälti videoiden puolella ja tarkoitukseni olisikin lähteä kehittämään ELLEn Youtubea eteenpäin. Hommana tää vaikuttaa ihan järjettömän mielenkiintoiselta ja voitte vain kuvitella, miten mun kynä on näiden viikkojen aikana sauhunut kun olen ideoinut näitä hommia eteenpäin. Vaikka tässä on vielä paljon tehtävää edessä, niin olen mä ilokseni ehtinyt saada jo jotain valmiiksikin asti – ELLE x JVG -video on osa jo olemassa olevaa videosarjaa, jossa päästään behind the scene -tyylisesti kurkistamaan kuvausten kulisseihin ja näkemään hieman uutta lehdessä nähtävän rinnalla.

Video on kokonaisuudessaan mun käsialaa ja vaikka itse sanonkin ni vitsit mä olen jotenkin tyytyväinen siihen, mitä oon saanut aikaan – niin videon laatuun, kuin myös siihen, että mun duuni on tällä hetkellä semmosen lehden alustoilla pyörimässä, jota itse pidän arvossaan. Täytyy toivoa, että tämmösiä onnistumisia osuisi tulevien harkka-kuukausien aikana kohdalle vielä yksi jos toinenkin ja pääsen niitä sitten innoissani jakamaan myös teille...

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti