Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

2.5.2019

PARISUHDEMATKA LAPPIIN

 Majoitus saatu yhteistyössä Lapland hotels Bulevardin kanssa

Parisuhdematka Lappiin, tai ehkä paremmin sanottuna Lappi-teemaiseen hotelliin Helsingin ytimeen.

Viime viikolla vietettiin poikaystäväni synttäreitä ja hektisen kevään takia halusin antaa hänelle lahjaksi jotain, jonka myötä pääsisimme kumpikin irtaantumaan hetkeksi kiireisestä arjestamme. Tykkään järjestää erinäisiä yllätyksiä ja senpä takia myös tämä hotelliyö – oikeastaan yöt – järjestettiin tavalla, josta poikaystävälläni ei ollut ennen hotellin aulaan astumista harmainta aavistusta.

Sain yllätykseeni mukaan Lapland Hotels Bulevardin, joka suostui tarjoamaan meille viikonlopuksi aivan älyttömän ihanan huoneen upeilla maisemilla. Saavuimme hotellille lauantaina iltapäivällä ja päätimme tuolloin nauttia vain ja ainoastaan kiireettömyyden tunteesta ja yhteisestä ajastamme. Ilta meni hyvän ruuan, saunan ja kylvyn, sekä kattoterasimme taa laskevan auringonlaskun parissa.

Sunnuntaina oli puolestaan aika nauttia lappilaiseen teemaan istuvasta aamupalasta, kaupungilla pyörimisestä (tuntui muuten todella oudolta ja samalla aika ihanalta olla omassa kotikaupungissa yötä hotellissa), sekä illalla pikaisesta kuntosalikäynnistä. Myös tällä kertaa piti ottaa ennen yöunia kaikki irti omasta saunasta hulppeaa kattoterasiamme unohtamatta.

Maanantaina olikin sitten puolestaan aika palata takaisin arjen pariin ja pakko myöntää, että harvassa on näin ihanat viikon startit: hotelliaamiainen, hampaiden pesu kattoterassilla ja koulumatka Bulevardilta. Kaiken kaikkiaan takana siis aivan ihana viikonloppu ja siitä iso kiitos kuuluu Lapland Hotels Bulevardille, joka lähti mukaan mahdollistamaan tätä synttäriyllätystä...
SHARE:

5 kommenttia

 1. Ihanan tunnelmallisia kuvia ja upeen näkönen hotla 😍👌🏻

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Camilla ja siis joo, toi hotelli(huone) oli kyllä aivan älyttömän ihana! 🙌

   Poista
 2. Anonyymi5/02/2019

  Upeita, tunnelmallisia kuvia. Näyttää ehdottomasti tutustumisen arvoiselta paikalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihan älyttömästi! Ja ehdottomasti voin käsi sydämellä suositella :)

   Poista
 3. Wau mitkä kuvat Jere! Huippupostaus xx

  VastaaPoista