Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

9.7.2019

AIKA LÄHTEÄ LOMALLE ITALIAAN


                                                                     
WEARING
COAT: 2nd Hand
SHIRT: 2nd Hand
PANTS: Gant
SHOES - Dr. Martens
                                                                     


Terveiset lentokentältä!

Viimeiseen kuukauteen on mahtunut parin päivän reissu Berliiniin ja viikon matka Namibiaan, mutta silti pystyn vasta nyt sanomaan lähteväni lomalle. Tuntuu ihanalta tietää, ettei ole lähdössä edustamaan ketään tai mitään, vaan saa mennä ja kokea kaiken vain ja ainoastaan itseään varten – olla oikeasti vapaalla.

Vaikka matkailu töiden merkeissä onkin ollut aivan ihanaa, niin omaa lomaa ei voita mikään. Olen jo alkuvuodesta onnistunut suunnittelemaan kalenterimerkintäni siten, että olen saanut jätettyä heinäkuun lähestulkoon tyhjäksi. Parin viikon päässä häämöttää muutaman päivän työkeikka, mutta muuten aika menee kevyesti kesästä nauttien.

Pian on aika laittaa laitteet lentokonetilaan ja suunnatta nokka kohti Milanoa. Edessä on kymmenen päivän mittainen loma Etelä-Euroopan auringon alla – Milanossa suurkaupungin tuntua, Toscanan rannikolla meren laineita ja Bolognassa paikallista kulttuuria. Matkan seurailu onnistuu Instagramin puolella ja täällä palataan ajastettujen julkaisujen jälkeen jälleen parin viikon päästä...SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti