Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

2.7.2019

TYÖHARJOITTELU NAMIBIASSA


Viikko työharjoittelua Namibiassa – enpä olisi ikinä osannut arvata tätä, kun muutama kuukausi sitten allekirjoitin työharjoittelusopimukseni ELLElle.

Lähes kolmen kuukauden mittainen työharjoitteluni ELLEllä on nyt tullut päätökseensä. Viimeiset työviikkoni ovat olleet paitsi yksiä elämäni parhaimmista, myös todella hektisiä ja kiireisiä. Tässä syy pieneen hiljaisuuteen blogini puolella. Olen päässyt tekemään yhtä sun toista ja näkemään lehtimaailmasta kaiken sen, mitä harjoittelultani oikeastaan halusinkin – puhutaan tästä lisää toisella kertaa.

Tänään haluan paneutua harjoitteluni viimeiseen viikkoon, jonka pääsin Arabiassa sijaitsevan toimiston sijaan viettämään toisella puolen maailmaa. Lähdin siis ennen juhannusta edustamaan ELLEä Huawein matkalle Namibiaan. Kyseellä oli eurooppalaisille toimittajille suunnattu matka, jolla lähdettiin tutustumaan uuden puhelimen kameraan ja viemään puhelinkuvaus uudelle tasolle tuntemattomassa maassa. 

Lähdin ainoana suomalaisena toimittajana reissulle yhdessä suomalaisen yhteyshenkilöni kanssa. Meidän lisäksi mukana oli toistakymmentä muuta lehtimaailmassa vaikuttavaa henkilöä ympäri Eurooppaa ja heidän kanssa pääsimme sitten viettämään n. viisi vuorokautta tässä lumoavassa maassa. Reissun ohjelma oli hiottu viimeistä piirtoa myöden valmiiksi ja meidän ei matkan aikana tarvinnut muuta kuin kulkea mukana ja nauttia kokemuksista.

Matka piti sisällään mm. päivän kaupungissa, hetken safarilla, autoajelun aavikolla ja teltoissa vietetyn yön keskellä ei mitään. Kaiken kaikkiaan yksi vuoden – jos ei koko elämäni – siisteimmistä kokemuksistani ja tästä kiitos kuuluu ehdottomasti upealla harkkapaikalleni, jossa muhun luotettiin niin paljon, että oltiin valmiita laittamaan mut tämmöselle työkeikalle...


SHARE:

4 kommenttia

 1. Upeita kuvia! Oli varmaan piiikkasen ikimuistoinen reissu 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Essi! Ja jep, ihan älytön matka! 😍🙌

   Poista
 2. Oho, onpas mielenkiintoinen blogi. Heti seurantaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, kiitos ja tervetuloa seurailemaan! :)

   Poista