Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

13.8.2019

TÄTÄ EN OLISI USKONUT FLOW FESTIVAALEISTA

                                                                     
DAY 1
SHIRT: Dolce & Gabbana
PANTS: Gant
SHOES: Vagabond
FANNY PACK: Marimekko
                                                                     

Flow Festival täytti menneenä viikonloppuna paitsi Suvilahden, myös sosiaalisen median. Meikäläiselle tämä oli ensimmäinen kerta, kun olin Insta Storyn sijaan ikuistamassa tätä loppukesän festariviikonloppua alueelta käsin ja pakko sanoa, että mä nautin ajastani.

En ole ikinä ollut mikään festarityyppi. Vaikka nautin musiikista ja tämänkaltaisista sosiaalisista tilanteista, niin sitä väenpaljoutta ja ahtautta mä inhoan. Ja jos totta puhutaan, niin tämän takia en yleisesti festareille lähtisikään ilman työni kautta saatavaa mediapassia ja sen mukanaan tuomia etuja. Bäkkärille pääsy ja musiikin fiilistely lavan etualalta vain ovat ne asiat, jotka tarvitsen.

Flow oli kuitenkin toisenlainen. Lähdin sinne tekemään kuvajuttua ELLElle ja kuvaamaan artistien sijaan festarikävijöitä. Tästä johtuen pakottava tarve bäkkärin ja lavan reunuksen kohdalla oli olematon ja päätin antaa mahdollisuuden sille, että olisin alueella kuin kuka tahansa muu – vain vessajonojen kohdalla päätin hyödyntää pressipassiani päästäkseni mediapuolelle hoitamaan tarpeeni.

Tämä päätös oli ehdottomasti oikea valinta. Oli ihana päästä viettämään aikaa ystävien kanssa alueelle, jossa yleinen ilmapiiri on örveltämisen ja käsirysyjen sijaan rauhallinen. Ihmiset olivat selvästi tulleet alueelle nauttimaan hyvän muusikin lisäksi myös monista muista asioista – ruoka oli taivaallista ja taide hiveli sielua. Porukka istuskeli nurmikolla, otti kevyesti, kävi toisinaan lavojen edessä kuuntelemassa artisteja ja yksinkertaisesta vain nautti ajastaan. Tämä yllätti mut suuresti ja tän kaltaisia festarikokemuksia voisin tulevina kesinä haalia hoidettavaksi enemmänkin...

KUVAT 1 & 2: Joanna Suomalainen
KUVA 3: Sara Ollila
                                                                     
DAY 2
JACKET: Marimekko
SHIRT: Primark
SHORTS: Zara
SOCKS: Tommy Hilfiger
SHOES: Dr. Martens
FANNY PACK: Marimekko
                                                                     

                                                                      
DAY 3
SHIRT: Alko
PANTS: Weekday
SHOES: Nike
FANNY PACK: Marimekko
                                                                   
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti