Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

31.8.2019

MUUTTO HELSINGIN KESKUSTAAN – MUUTIMME YHTEEN


Muutto Helsingin keskustaan tapahtui mun osalta toissapäivänä!

Muutin alunperin Helsinkiin alkuvuodesta 2018. Haavenani oli tuolloin jo keskusta-asunto, mutta opiskelijabudjetillani päädyin kuitenkin Pohjois-Haagaan. Löysin Haagasta ihastuttavan yksiön, josta oli kätevät yhteydet keskustaan ja jonka vuokra soveltui paremmin kuin hyvin sen hetkiseen elämäntilanteeseeni. Pian tästä asunnosta muovautui mulle rakas koti ja sen lähiympäristöstä rakas kotiseutu – kaikki tuntui hyvältä ja päätin, että tästä ei hevillä pois muuteta.

Elämä vie kuitenkin mukanaan ja nyt loppukesästä 2019 uuden asunnon etsintä alkoi tulla ajankohtaiseksi. Aluksi asunnon metsästys oli satunnaista ja haaveisiin perustuvaa, mutta elokuun puolella homma alkoi kuitenkin muuttua jo vakavalle pohjalle. Tästä ei kauaa sitten mennytkään kun se oikea asunto löytyi ja päädyttiin asuntonäyttöön. Kaikki näytti hyvältä, me saatiin asunto ja nyt toissapäivänä kannettiin mun omaisuus uuteen kotiimme.

Ensi viikolla on aika kantaa toisen osapuolen omaisuus samoihin tiloihin ja siitä alkaakin meidän yhteinen arki. Tällä hetkellä fiilis tän suhteen on samaan aikaan jännittynyt ja onnellinen. Innolla jäädään katsomaan mihin tämä johtaa ja millaista parisuhdearkea tässä oikein aletaan viettämään...SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti