Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

26.8.2019

MITÄ ON TAPAHTUNUT VIDEOILLE?
Koitin pitkään aloittaa tätä kertomalla romantisoidusti siitä, miten syksy on saapumassa ja miten mun kiinnostus sisällöntuotanoa kohtaan on sen myötä nyt kasvussa. Tämä ei kuitenkaan tuntunut oikealta, joten kokeillaan hieman erilaista lähestymiskeinoa:

Olen ollut koko kesän todella hiljainen sosiaalisessa mediassa. Blogi on pävittynyt kerran viikossa ja Youtube on unohtunut kokonaan. Syy tälle ei missään nimessä ole ollut se, etteikö minulla olisi ollut tähän aikaan. Sen sijaan syy on ollut siinä, ettei minua ole pätkän vertaan jaksanut kiinnostaa tämä.

Kyseessä on ensimmäinen kesä moneen vuoteen, kun olen jättänyt sosiaalisen median pävittelyn taka-alalle ja elänyt vain ja ainoastaan tätä oikeaa elämää. Aiempina vuosina olisin kokenut tämänkaltaisesta some-tauosta suunnatonta stressiä, mutta tällä kertaa homma on tuntunut juuri oikealta – on ollut ihana unohtaa hetkeksi kaikki tähän liittyvä. Tauko on tuntunut sekä ihanalta lomalta, että ajanjaksolta jona olen ehtinyt pyöritellä kunnolla asioita mielessäni.

Mitä haluan nyt syksyllä tehdä? Mihin suuntaan haluan tätä hommaani viedä? -Näihin kysymyksiin olen onnistunut kesän aikana saamaan vastauksen ja mielestäni tämän pohjalta on hyvä lähteä taas jatkamaan hommaa. Nyt nimittäin tuntuu taas siltä, että on oikea aika astua esiin ja lähteä tekemään näitä juttuja entistä isommalla vaihteella...
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti