Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

20.9.2019

OLEN ELLESSÄ! – SUZANNA GEMBEGEN VAATEKAAPPI


Uusi ELLE ilmeistyi pari viikkoa sitten ja meikäläinen sai oman numeroni käteen tässä tällä viikolla.

Tästä lokakuun numerosta löytyy jälleen kerran tuttu nimi tekijöiden joukosta ja tällä kertaa mun käsialaa on nähtävillä kahden aukeaman verran. En pääse yli tästä, miten huikealta se tuntuu kerta toisensa jälkeen (ihan kuin näitä kertoja olisi jo lukemattomia, haha) nähdä omia töitään näin konkreettisella tavalla! Tuntuu ihan älyttömältä, että mä olen saanut aikaan kuvat, jotka ovat päätyneet lehteen, jonka käytänössä kuka tahansa voi lehtihyllystä käydä ostamassa – jotenkin niin älyttömän siistiä!

Tähän ELLEen kuvasin stylistinä toimineen Suzanna Gembegen. Ollaan ennen kuvauksia nähty ihan muutamia kertoja eri tapahtumissa, mutta vasta kuvauslokaatiossa pääsisimme kunnolla esittäytymään toisillemme. Ennen kuvauksia mulla oli tuttuun tapaan pieni jännitys päällä, mutta se laantui nopeasti kun pääsimme hommiin. Suzanna osoittautui nopeasti ihanan rauhalliseksi ja harvinaisen lämpimäksi ihmiseksi ja hänen kanssaan oli aivan ihana tehdä hommia. Kuvaukset sujuivat vauhdilla ja hyvien keskusteluiden ohella oli ihana päästä tutkailemaan mitä kaikkea ihanaa, Suzannen vaatekaapista oikeen löyty, haha.

Tää oli taas hyvä esimerkki siitä, miksi mä rakastan tätä mitä pääsen tällä hetkellä tekemään: uudet ihmiset, hyvänlaatuinen pieni jännitys ja homman monimuotoisuus on asioita joista saan älyttömästi virtaa mun hommiin. On ihana päästä haastamaan itseään ja päästä siinä samalla kuulemaan ihmisten tarinoita ja sitä, miks ne ajattelee ja toimii niinkuin ajattelee ja toimii...SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti