Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

25.10.2019

VALOKUVASIN LANCOMEN MAINOSKUVAT! – UNELMISTA TOTTA


Vihdoin ja viimein aika on koittanut ja pääsen kertomaan teille yhdestä tämän vuoden – ellei jopa koko urani – suurimmista duunistani. Meikäläinen on nimittäin saanut kunnian valokuvata Lancomen uusimman mainoskampanjan Sokos tavarataloille!

Kuvaukset järjestettiin kesäkuun puolella ja valehtelisin jos väittäisin, ettei kyseinen päivä olisi jännittänyt mua ihan tajuttomasti. Kuvauspäivä oli aikataulutettu minuuttiaikataululla ja kokonaisuudessan meillä kesti kampanjan hoitaminen lähemmäs kaksitoista tuntia – intensiivinen päivä siis vaikka itse sanonkin. Malleiksi olimme saaneet Sokoksen myyjiä ympäri Suomea ja mielestäni tämä oli todella upea homma koko kampanjan osalta!

Upeudesta huolimatta tämä lisäys toi kuitenkin oman jännitystekijänsä kuvauksiin, sillä kyseessä oli ihmisiä, jotka eivät olleet tottuneet elämään kameran edessä. Hommasta suoriuduttiin kuitenkin kaikkien kohdalla kunnialla ja saimme kuin saimmekin puristettua kasaan todella upean sarjan. Malleilla oli hauska päivä, mulla oli todella hauska päivä ja kaikki muutkin tiimimme jäsenet tuntuivat nauttineen hommasta – suuri kiitos vielä heille!

Kuvausten jälkeen kuukaudet vierivät ja nyt lokakuun loppupuolella tämä kaikki on julkisesti nähtävillä! Kuvat löytyvät ympäri Suomen kaikista Sokoksista, jossa vain Lancomea myydää, sekä somesta, että myös Sokosen mainoslehtisistä – käytännössä näiltä kuvilta ei siis voi välttyä, haha. Kävin itse tutustumassa näihin kuviin Helsingin Sokoksella ja vitsit sitä fiilistä, kun pääsi näkemään omat kuvansa näin konkreettisesti paikoillaan. Mulla ei meinaa sanat riittää tähän, joten ehkä nyt on hyvä antaa kuvien puhua puolestaan ja suunnata katseet jälleen kohti suurempia ja entistä mahtavampia projekteja...
SHARE:

2 kommenttia

  1. Vau upeeta työtä Jere! 😍😍 ja mieletön keikka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö! Älyttömän suuri kiitos Janina! 💛

      Poista