Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

27.11.2019

KAMPIN KOLMION TUPARIT – UUSI KOTIMME


Meidän tupareita vietettiin viime viikon lauantaina. Kampin kolmio on nyt virallisesti kastettu kodiksi ja vitsit miten hyvältä tuntuu, että tämä parin kuukauden järjestely ja asunnon laittaminen on vihdoinkin siinä vaiheessa, että täällä alkaa näyttämään siltä miltä pitääkin!

Löimme tuparipäivän lukkoon marraskuun alussa sillä ajatuksella, että se toimisi takarajana muuttolaatikoiden purkamiselle ja kodin laittamiselle. Mielestäni hyvä idea saada potkua tekemisiinsä, mutta pakko myöntää että käytännössä aivan älytön: koko viime viikko meni lauantaita stressaten ja hommia hoitaen. Päivät teimme töitä ja illat raivosiivosimme ja -järjestelimme kotiamme. Mitä ullakolle? Mitä roskiin? Mihin tämä? Entä missä ihmeessä on se? -Näitä kysymyksiä huutelimme täällä päivät pitkät toisillemme kirosanojen saattelemana samalla kun yritimme selvitä niistä lukuisista täysistä muuttolaatikoista, joita nurkissamme pyöri.

Viimeiset muuttolaatikot purettiin perjantai-lauantai välisenä yönä 3:00 ja seuraavana aamuna pääsimme herätyskellon soimisen jälkeen siivoamaan paikkoja. Toinen imuroi ja toinen juoksi perässä pyyhkien pölyjä ja järjestellen paikkoja. Välissä vielä ruuan tekoa ja pesulla käyntiä ja 12:59 odottamaan, milloin yhdeltä saapuvat vieraat mahtavat soittaa ovikelloa, haha.


Ovikellon soimisen jälkeen stressi kuitenkin helpotti ja pääsimme nauttimaan puhtaasta kodistamme yhdessä vieraidemme kanssa. Aluksi meille saapui muutamat sukulaiset katsastamaan tilat ja nauttimaan ruuasta kanssamme ja illalla oli aika kestitä ystäviämme. Sukulaisille tarjoilimme ruuaksi vuohenjuustosalaattia ja illan tarjoilusta puolestaan vastasi vegaaniset piirakat ja browniet – tuntui hyvältä kun kaikki oli tarjoiluita myöden mietittyä ja itse tehtyä.

Oli ihana saada koti täyteen meille tärkeitä ihmisiä ja kaiken kaikkiaan täällä kävikin päivän aikana reilu parikymmentä tuttuamme. Ruoka maistui, ihmisillä oli hauskaa ja mikä parasta porukka tuli myös hyvin juttuun toistensa kanssa. Osa viihtyi vain hetken ja osa oli mukananne alusta loppuun saakka. Aivan ihanat tuparit siis takana, vaikka järjestely olikin kuin piikki lihassa. Kiitos vielä kaikille mukana olleille! Ja te, jotka seuraatte tekemisiäni vain somessa niin kotijuttuja löytyy lisää Kampin kolmion Instagram-tililtä...

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti