Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

12.12.2019

VÄRISOKEAN ARKIMEIKKI – KIINNOSTUKSENI IHONHOITOON & KOSMETIIKKAAN


Ihonhoito ja kosmetiikka ovat olleet jo useamman vuoden lähellä sydäntäni. Kiinnostukseni näitä aiheita kohtaan on kasvanut tässä viime vuosien aikana hurjaa vauhtia ja uskallan väittää että osasyynä tähän on ollut viimeisimmät työkeikkani erinäisille kosmetiikkabrändeille.

Vuoden 2019 aikana olen tuottanut kuvamateriaalia useille meikkibrändeille. Mukaan on mahtunut niin mainos-, kuin tapahtumakuvaa ja usein olen näistä sitten saanut kiitokseksi kyseisen brändin tuotteita värikosmetiikan muodossa. Alkuun olin todella skeptinen meikkien käyttöä kohtaan, mutta pikku hiljaa aloin kokeilemaan eri tuotteita kasvoilleni huomaten, että monet tuotteet itseasiassa tuntuivatkin omalta – varsinkin kuvauksissa oli mielenkiintoista huomata, miten vähällä vaivalla sain peitettyä kasvojeni epäkohtia.
värisokean arkimeikki ihonhoito ja kosmetiikka
Tästä kiinnostukseni meikkejä kohtaan lähti kasvuun ja pikku hiljaa aloin kokeilemaan meikkipohjan päälle myös muita tuotteita. Osaan tuotteista tykästyin ja osa ei vain tuntunut omalla kohdalla oikealta. Näistä puhutaan tarkemmin alla olevalla videolla.

Tällä hetkellä kaapeistani löytyy jonkin verran meikkituotteita, joita saatan käyttää kotona ollessani vain omaksi ilokseni. En näiden tuotteiden käytön kohdalla tunne oloani niin omaksi, että haluaisin ottaa niitä päivittäiseen käyttöön, mutta itsensä ilmaisemisen työvälineenä ne toimivat täydellisesti. Toisinaan on ihana lukittautua kylppäriin, laittaa musiikki/podcast soimaan ja lähteä kokeilemaan erinäisiä tuotteita kasvoilleen...

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti