Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

4.12.2019

JOULULOMA ALKOI – LOPPUVUODEN SUUNNITELMAT


Vuoden viimeinen virallinen koulupäivä oli eilen ja nyt voin sitten ilmeisesti kutsua itseäni lomalaiseksi. Loppuvuoden aikana on kuitenkin tapahtumassa vielä yhtä sun toista, joten ajattelin tulla tänään niistä höpisemään rennosti (siitä on tovi, kun olen viimeksi antanut vain ajatukseni juosta täällä!).

Vaikka loma virallisesti alkoikin, niin opinnäytetyöni on edelleen työn alla. Aiheeni on fokusoitunut tässä syyslukukauden aika paremmin kuin hyvin ja toisin kuin jokunen viikko sitten kirjoitin, niin jännitystä homman etenemisen suhteen ei juurikaan ole. Sisällysluettelo alkaa olla valmiina, sivuja löytyy jo useampi ja tähän liittyvät kuvaukset on saatu osin jo suunniteltua. En vielä halua aihetta täällä sen enempää avata, mutta pakko sanoa että olen aika tyytyväinen tämän hetkiseen tilanteeseen! Opparini parissa tulen viettämään tämän vuoden puolella vielä pari viikkoa hoitaen aiheeseen liittyviä haastatteluita ja niiden jäsentelyä. Kun tämä on saatu kasaan, niin sitten on hyvä sulkea läppärin kansi ja unohtaa homma pariksi viikoksi.

Loppuvuoden muut työt aikataulutan tämän opparin kanssa samaan – parin viikon päästä siis lomaillaan kunnolla! Yksiä kuvauksia lukuunottamatta tänä vuonna ei juurikaan ole muuta näkyvää tapahtumassa. Näin ollen on aika suunnata töiden osalta katse vuoteen 2020 ja lähteä suunnittelemaan sitä, mitä tulevana vuonna aikoo elämällään tehdä. Hoidettavana on sähköpostien laittoa, some-kanavien tsekkausta ja oman itsensä päivittämistä. Sanoisin, että kaikkea sitä mitä yleisö ei nää, mutta mikä yrittäjänä on elintärkeää.                                                                     
WEARING:
SWATER: Carlings
PANTS: Alexander McQueen
SHOES: Dr. Martens
JACKET: 2nd Hand
                                                                    

Nämä kaikki siis hyvissä ajoin ennen joulua, jonka muuten aion viettää Helsingin ulkopuolella. Joulunpyhien suunnitelmani olivat vielä viime viikkoon asti täysin avoinna, sillä en jotenkin osannut yhtään marraskuun puolella ajatellakaan mitään pyhiä tai vuoden vaihtumista. Nyt aikataulut ovat kuitenkin lutviutuneet ja lomastani tulen muutaman päivän viettämään koti-kotona Hyvinkäällä ja saman määrän kumppanini perheen luona Pohjoisessa. Vuoden viimeisenä päivänä sitten paluu takaisin Helsinkiin ja täällä tiedossa rento uudenvuoden vietto.

Näin auki kirjattuna tämä kaikki kuulostaa jotenkin ihan selvältä ja ennen kaikkea rennolta. Muistan kuinka toissavuonna painoin kellon ympäri töitä vielä joulukuun puolessa välin ja rento loma oli enemmänkin pakollinen palautuminen työurakasta. Tänä vuonna näin ei kuitenkaan ole ja siitä olen järjettömän iloinen. Muutenkin tuntuu, että tällä hetkellä elämäni rullaa paremmin kuin hyvin omalla painollaan ja asiat ovat alkaneet järjestyä astetta helpommin (ehkä täytyy koputtaa puuta, että sama tunne jatkuu vielä ensi vuonnakin)...


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti