Jere Viinikainen is a fashion and event photographer based in Helsinki, Finland | Helsinkiläinen muoti- ja tapahtumakuvaaja, jonka blogi käsittelee valokuvausta, työelämää ja arkea

13.1.2020

MITEN MINUSTA TULI VALOKUVAAJA? – URAPOLKUNI AMMATILAISEKSI


Viimeisten vuosien aikana on tapahtunut todella paljon, jos asiaa katsotaan urani osalta: 7 vuotta sitten perustin blogini, 5 vuotta sitten ostin elämäni ensimmäisen kameran ja puoli vuotta sitten kuvasin Lancomelle mainoskuvat.

Olen viimeisten kuukausien aikana pyöritellyt uraani liittyviä asioita todella paljon mielessäni kiitos tekeillä olevan opparini. Minun on tullut pohdittua kiinnostustani valokuvaan, muotiin ja kaikkiin niihin asioihin, joiden ympärillä tällä hetkellä työskentelen ja koska tilanne tämän suhteen alkaa nyt olla päässäni melko selvä, haluan jakaa tekemiäni havaintoja myös teille.

Alla olevalla videolla käydään läpi kaikki se, mitä valokuvauksen kohdalla on tapahtunut viimeisten seitsemän vuoden aikana. Miten tutustuin valokuvaukseen, miten kiinnostuin muoti- ja muotokuvasta, entä millaisten sattumusten kautta loin tästä itselleni uran?

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti